U utorak i srijedu, muftija akademik Aziz ef. Hasanović posjetio je medžlise u Slavoniji. Ovom prilikom susreo se s glavnim imamima MIZ Slavonski Brod Husret ef. Hasanovićem, MIZ Osijek mr. Senadom ef. Heveševićem i MIZ Vinkovci Mirza ef. Delićem. U Slavonskom Brodu, pored glavnog imama, sastanku su prisustvovali i član Mešihata dr. Ferid Latić i predsjednik IOM-a Slavonski Brod Ahmet Mujić. U Slavonskom Brodu redovno se obavljaju sve aktivnosti sukladno epidemiološkim mjerama. 

U Osijeku je održan sastanak s članovima IOM-a i predsjednikom Izvršnog odbora g. Mendu Imerijem. Pred IOM-om Osijek je proces rješavanja potreba infrastrukturnih potreba s obzirom na starost postojećeg objekta te nedostatak kapaciteta. Glavni imam mr. Senad ef. Hevešević je istaknuo da postoji potreba za većim prostorom posebice radi džume namaza jer brojni radnici dolaze i borave u Osijeku iz drugih krajeva te je potreba za prostorom veća.

Glavni imam u Vinkovcima Mirza ef. Delić izvijestio je muftiju o aktivnostima u ovom medžlisu i planovima za naredno razdoblje.

Muftija akademik Aziz ef. Hasanović zahvalio se svima na prijemu i na konstruktivnom razgovoru te im je poželio mnogo sreće i uspjeha u daljnjem radu.