Zirat Islamske zajednice u Hrvatskoj je u zadnje vrijeme proveo nekoliko vrijednih humani-tarnih akcija koje svakako zaslužuju pažnju naše Zajednice. Islamska zajednica u Hrvatskoj, u sklopu poslanja i svoje misije, pomogla je i spojila donatore s nekoliko obitelji u potrebi. Pri provedbi humanitarnih akcija, pored ostalih, vrijedi spomenuti muallimu Melisu Arslani, koja svojim neumornim angažmanom pokazuje drugima put, put dobra, put pomaganja potre-bitima u našoj Zajednici, kojih je, nažalost, sve više.

Svi članovi naše Zajednice i građani koji mogu i žele pomoći članovima naše Zajednice, sred-stva mogu donirati na sljedeće načine: Uplatom na žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb, broj:IBAN HR33 2340 0091 1107 1850 5Za uplate iz inozemstva SWIFT: PBZGHR2XTakođer, možete izvršiti uplate i na blagajnama medžlisa Islamske zajednice diljem Republike Hrvatske s napomenom da je za akcije Zirata – pomaganje potrebitima.

Ovim putem zahvaljujemo donatorima – našim vrijednim džematlijama na donacijama kojima su zasigurno pomogli i obradovali ove obitelji.

Naše je, uistinu, samo ono što podijelimo!