Prepoznavši Zirat kao pouzdanog partnera sa željom da pomogne rad istog, Nj. E. g. Dato' Saiful Azam Martinus Abdullah, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Malezije, sa suradnicima g. Firdauz Bin Othman, prvim tajnikom i g. Mohd Noh Md Yunus, trećim tajnikom primio je danas, 21. 4. 2016. godine, predsjednika Upravnog odbora Zirata g. Bermina Meškića i mr. sc. Edinu Mešić ispred Centra za certificiranje halal kvalitete.

Tom prilikom cijenjeni veleposlanik, koji je na odlasku iz misije u Republici Hrvatskoj, uručio je simboličnu donaciju Ziratu kao humanitarnoj organizaciji Islamske zajednice u Hrvatskoj. Ovom prilikom zahvaljujemo se Njegovoj Ekscelenciji kao i Veleposlanstvu u cjelini, a g. Veleposlaniku želimo puno sreće u nastavku njegove karijere.

Podsjećamo da svi članovi naše Zajednice i građani koji mogu i žele pomoći radu Zirata, sredstva mogu donirati uplatom na žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb, broj: IBAN HR33 2340 0091 1107 1850 5. Za uplate iz inozemstva SWIFT: PBZGHR2X.

Također, možete izvršiti uplate i na blagajnama medžlisa Islamske zajednice diljem Republike Hrvatske s napomenom da je za Zirat.