Nedjeljni kišni dan i posljednji dan mjeseca studenog dolaskom i posjetom Medžlisu Sisak uljepšale su članice Vijeća žena MIZ Zagreb na čelu sa predsjednicom Azrom Omanović. Prilikom dolaska u Sisak u pratnji Zrinke Hafizović i Amile Škorić posjetile su sisački Stari Grad, prepoznatljivu  povijesnu znamenitost koja svjedoči o nastanku grada Siska na ušću rijeke Kupe i Save. Nakon tog obilaska, članice Vijeća žena MIZ Zagreb zaputile su se prema Medžlisu Sisak gdje su ih sa radošću i nestrpljenjem dočekale žene sisačkog džem’ata na čelu sa muallimama,  a nakon podne-namaza toplu dobrodošlicu poželio je hanumama Fuad ef. Karaga koji je predstavio sisački džem’at i Medžlis kroz njegovu bogatu povijest i trenutne aktivnosti.

Ugodno druženje uz razgovor, razmjenu mišljenja i iskustava nastavljeno je u divanhani Medžlisa gdje je zaključeno mnogo zajedničkih razmišljanja ali i razmjena ideja i savjeta za sisački džem’at i Medžlis u kojem se vrše određene pripreme za pokretanje Vijeća žena MIZ Sisak. Upravo je ova posjeta i druženje u tom smjera bila plodonosna i dobro došla za naš džem’at. Hanume i majke sisačkog džem’ata potrudile su se za raznovrsnost sofre slanoga i slatkoga.

Na ikindiji-namazu pridružio se Alem ef. Crnkić koji je uputio riječi dobrodošlice ali i zahvale članicama Vijeća žena MIZ Zagreb što su svojom posjetom obuhvatile naš džem’at i Medžlis. U svom obraćanju Alem ef. Crnkić predstavio je projekat budućeg Isl.centra ali i trenutno stanje u našem džem’atu. Posebno je podvukao važnost praktičnog življenja islama koje je naša najveća vrijednost i kvalitet.