Muftija akademik Aziz ef. Hasanović posjetio je jučer gradonačelnika Grada Zagreba g. Milana Bandića. Istaknuta je odlična suradnja koja postoji između Mešihata i Grada Zagreba te je ovom prilikom uručena zahvalnica gradonačelniku g. Bandiću za pokroviteljstvo i pomoć u organizaciji 26. natjecanja u učenju Kur'ana. 

Gradonačelnik je istaknuo da mu je bila čast sastati se u Gradskoj upravi sa izaslanstvom Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj predvođenim muftijom akademikom Aziz ef. Hasanovićem te je uputio zahvalu gostima na uručenoj zahvalnici za doprinos u organizaciji i pokroviteljstvu 26. Međunarodnog natjecanja u učenju Kur'ana koje je u rujnu održano u Islamskom centru Zagreb.

Istaknuto je da Grad Zagreb svojom otvorenošću može biti ogledni primjer razvijenim europskim metropolama s puno duljom demokratskom tradicijom i dalje će zajedno izgrađivati društvo razumijevanja, solidarnosti i međusobnog pomaganja.

U pratnji muftije bili su i njegov zamjenik Mevludi ef. Arslani, predsjednik Sabora Islamske zajednice u Hrvatskoj dr. Mirza Šabić te tajnik Mešihata Nermin ef. Botonjić.