Već više od 20 godina sanjamo najljepši san ispunjen vjerničkim osjećajima brige i potrebe za očuvanje identiteta mladih i novih generacija.

Najljepši san kojeg sanjamo, misli s kojima se budimo, generacijska potreba i želja muslimana u Sisku zove se džamija i ISLAMSKI KULTURNI CENTAR.

Osjećamo se počašćenim i sretnim što nas je Uzvišeni Allah, dž.š., odabrao da budemo svjedoci i nositelji najvećeg hajr-djela od kada živimo na ovim prostorima.

Zahvaljujemo Allahu dž.š. što je došao i taj trenutak kada ćemo započeti našu najljepšu priču kroz početak izgradnje Islamskog kulturnog centra u Sisku.

Pozivamo Vas da podijelite s nama radost i uveličate svojim dolaskom

SVEČANOST POLAGANJA KAMENA TEMELJCA ZA ISLAMSKI KULTURNI CENTAR SISAK 12.novembar/studeni 2016. u 11 : 00 h BUJRUM I DOBRO DOŠLI!

ISLAMSKI KULTURNI CENTAR SISAK Površina (netto) objekta: 2.349,70 m² Površina (brutto) objekta: 2.626,00 m²

  • Džamija (molitveni prostor) Mekteb Omladinski klub Dvorana Restoran Knjižnica sa čitaonicom Uredske prostorije Stanovi za imame i sobe za goste Tehnički i skladišni prostor

Uplata na račun Islamskog centra Sisak IBAN: HR 1023400091510370462 SWIFT CODE: PBZGHR2X

MEDŽLIS ISLAMSKE ZAJEDNICE SISAK Petrinjska 64, 44010 SISAKwww.medzlis-sisak.netemail: medzlis.islamske.zajednice.sisak@gmail.com