U subotu, 24. 02. 2018. godine, organizirano je četvrto mektepsko natjecanje u učenju Časnog Kur'ana na nivou Medžlisa Islamske zajednice Zagreb. Na ovom natjecanju sudjelovalo je 16 natjecatelja koji su morali biti kvalificirani za kategoriju u kojoj se natječu. Natjecanje se odvijalo u 4 kategorije:
  1. Sura Jasin i sure od Zilzal do Nas za starije uzraste iznad 24 godine
  2. Sura Jasin i sure od Zilzal do Nas za polaznike škole i mekteba
  3. Amme džuz
  4. 5 džuzeva ili 3 kruga
Svi natjecatelji su pokazali zadovoljavajući nivo znanja, a komisija u sastavu kurra hfz. Aziz ef. Alili, hfz. Fahrudin ef. Haseljića i hfz. Sabahete Mandžić su imali jako težak zadatak da proglase pobjednike, s obzirom da je bila pravo mala razlika u znanju i bodovanju naših natjecatelja.Rezultati natjecanja:
    1. Kategorija Sanda Halilović Marwa Barsha Rasim Alispahić 2. Kategorija Shahid Bittar Iman Opardija Hisham Al-Issa Hanan Al-Issa Faris Ljubijankić 3. Kategorija Rania Demirović Amany Bittar Din Busovača Lukman Mešić Sumejja Redžić 4. Kategorija Hatidža Murabat Jakub KattaeNa kraju natjecanja, hfz. Fahrudin ef. Haseljić se ukratko obratio svim prisutnima, ukazavši na važnost i značaj u učenju Kur'ana i hifza te učestalost u dolaženju kod muhafizza na putu ka zvanju Časne titule hafiza, nakon čega je uslijedila dova. Ovom prilikom, Škola Kur'ana i hifza se posebno želi zahvaliti Medžlisu Islamske zajednice Zagreb na donacijama i organizaciji koji su nam pomogli u sprovedbi ovog natjecanja. Također, koristimo priliku da čestitamo svim natjecateljima, njihovim roditeljima, muallimima i muhaffizima. Molimo Svevišnjeg Allaha dž.š. da našu djecu uputi, da postanu čuvari Njegove Knjige, te da im Kur'an bude vodilja kroz život. Amin. Hfz. Sabaheta Mandžić