Zadnjih mjeseci pandemija COVID-19 podsjetila nas je na presudnu ulogu koju zdravstveni radnici/ce imaju za održavanje našeg zdravlja i kvalitete života.

Njihov naporan rad i predanost omogućili su do sada da se oporavi više tisuća ljudi u Hrvatskoj, a kako bolnice nastavljaju primati nove pacijente s koronavirusom, medicinsko osoblje susreće se s dodatnim  pritiskom u svome radu. Stoga, kao priznanje za njihov neprocjenjiv rad, Zirat Islamske zajednice u Hrvatskoj je, osjećajući potrebu za zahvalom, pokrenuo plemenitu akciju pod geslom Hvala Vam!.

Ovom akcijom je Zirat uručio medicinskom osoblju Kliničke bolnice Dubrava, trenutno prenamijenjene u Covid bolnicu, pakete s hranom i pićem, kao mali znak pažnje kojim bi se svim zdravstvenim radnicima/ama Covid bolnice od srca zahvalili na velikom obolu kojeg daju za nas građane te svojim znanjem i umijećem olakšavaju svim pacijentima koji se nađu u teškom stanju s ovim opasnim virusom.

Svim zdravstvenim radnicima/ama - HVALA VAM na vašoj požrtvovnosti, svakodnevno, a posebno tijekom ove pandemije. Vaša predanost, zalaganje i hrabrost zaslužuju našu najdublju zahvalnost i divljenje!

 Zirat Islamske zajednice u Hrvatskoj zahvaljuje se  svima koji su na bilo koji način doprinijeli da ova plemenita akcija bude realizirana i uručena onima kojima je i namijenjena

m. Melisa Arslani