Istekom mandata prethodnom sazivu, na svojoj posljednjoj sjednici Mešihat Islamske zajednice u Hrvatskoj imenovao je nove članove Upravnog odbora Zirata Islamske zajednice u Hrvatskoj, predsjednicu i rukovoditelja.

Za predsjednicu je imenovana m. Melisa Arslani, rukovoditelj je Amir Kerić, a članovi Upravnog odbora su još i: dr. Aldin Dugonjić, m. Sadžida Jukan i Sanel Modronja.

Mešihat se zahvalio dosadašnjim članovima na suradnji i doprinosu razvoju Zirata.

Predsjednica, rukovoditelj i članovi su redom osobe koje su već dugi niz godina angažirani na humanitarnim aktivnostima koje su rezultirale pružanjem pomoći kojima je bila najpotrebnija. Zasigurno će, temeljem dosadašnjeg iskustva, dati dodatni zamah razvoju Zirata i pružanju pomoći potrebitima u suradnji sa svim našim vrijednim članicama i članovima te osobama vezanim uz našu zajednicu bez čijeg angažmana sigurno ne bi bili postignuti ni dosadašnji rezultati te je njima svima upućena posebna zahvala. Vođeni mišlju da je naše samo ono što podijelimo, budimo i dalje oni koji pomažu uvjereni u Božju nagradu koji nam je dao sve što nam je dostupno. 

U vrijeme kada mnogi trebaju pomoć, naša je obaveza da se njihovim upitima odazovemo, jer je u imetcima našim dio i za onoga koji traži i za onoga koji ne traži, pa stoga svi koji su u mogućnosti mogu pomoći 

uplatom na žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb, broj:

IBAN HR33 2340 0091 1107 1850 5

Za uplate iz inozemstva SWIFT: PBZGHR2X

Ili izvršiti uplate na blagajnama medžlisa Islamske zajednice diljem Republike Hrvatske s napomenom da je za humanitarnu organizaciju Zirat.

(U vrijeme ograničenja zbog koronavirusa pozivaju se svi da uplate vrše na račun.)