Radosne bilješke (eng. Joy Jots) je zbirka od 52 tjedna eseja koji čitatelja vode kroz godinu godišnjih doba, blagoslova i radosnog duhovnog rasta. Čitatelj ide na putovanje od naučenih lekcija do proživljenih lekcija, od razgovora o radosti do osjećaja radosti, od ograničenja tuge do slobode radosti. Radosna bilješka je fraza kreirana oko svjesne zahvalnosti. Dok čitateljica radi kroz naputke za razmišljanje i praktične projekte, naći će se kako skuplja radosne zapise; sretne trenutke ili točke duboke zahvalnosti Bogu. Kako se razvija navika radosti, čitatelj će početi bolje poznavati sebe, približavati se svojim bližnjima i čvrsto se postaviti na put koji vodi do prave, sveobuhvatne radosti - u ovom i onom životu

 

Radosne bilješke

Tijekom mjeseca Ramazan krenut ćemo ovo putovanje kroz 5 Ramazanskih tjedana (svaki tjedan jedna priča u audio formatu emitirana na našem youtube kanalu), a nastavak putovanja inshaAllah prepustit ćemo Vama.

Nakon mjeseca Ramazan upriličit ćemo promociju knjige sa promotorima iz BiH koji su radili na prevodu knjige na Bosanski jezik. Tom prigodom ćete moći i nabaviti svoj primjerak.